Online certificering KLM: hogere slaagkans, tijdbesparing en minder calamiteiten.

"Veiligheid voor onze passagiers en onze mensen staat voorop. Kennis levert die."

Gert Mijnders, Manager Operations Training Centre KLM Cargo, is verantwoordelijk voor de opleiding. "Om onze 'license to operate' vanuit de internationale luchtvaartautoriteit ICAO/IATA en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu te behouden, trainen we elke twee jaar wereldwijd zo'n 2.700 piloten, 2.000 cargomedewerkers, 6.000 grondmedewerkers en 9.000 cabinemedewerkers. Het gaat dan om het herkennen van gevaarlijke stoffen en weten hoe je hiermee om moet gaan.

KLM Gert Mijnders

Winst voor de business

We trainen online. Dat levert de business veel winst op. Medewerkers zijn beter inzetbaar, omdat zij minder tijd per training nodig hebben. Ook is hun slagingskans hoger. Daarnaast besparen we op begeleidingsuren. Beter opgeleide medewerkers zorgen ook voor minder boetes van autoriteiten en minder controle inspanningen. En erg belangrijk voor ons. Er zijn minder vertragingen en calamiteiten.


Van uitlevering training tot en met rapportage

Gert Mijnders houdt grip op de training. "We moeten aantonen dat onze medewerkers gecertificeerd zijn. Het hele proces, van het uitleveren van de training aan de medewerkers tot en met de rapportages, moet vlekkeloos verlopen. Daarom automatiseren we de hele certificeringscyclus. Medewerkers krijgen dan voor het verstrijken van de houdbaarheidsdatum van hun certificaat automatisch een notificatie dat ze de training opnieuw moeten doen. Het management volgt dat proces continu. Zij weten op elk moment exact hoe de vlag erbij staat en kunnen zo tijdig bijsturen."

Over AIR FRANCE KLM

De AIR FRANCE KLM groep telt ruim 100.000 medewerkers. Eén van de veiligheidsaspecten binnen KLM is het herkennen en afhandelen van 'dangerous goods'. Meer dan 19.000 KLM medewerkers, zowel die van passagiersdiensten als bij vrachtafhandeling, moeten hiervoor elke twee jaar hun veiligheidscertificaat halen.

 

Contact

Ook uw medewerkers stimuleren en motiveren om zich continu te ontwikkelen? Maak een afspraak of bel ons.

Contactformulier

Of bel 088 - 44 66 700

 

Leeroplossingen

Met onze online leeroplossingen en e-learning bereikt u meetbaar resultaat. 

Tools

Voor haar leeroplossingen maakt UP learning gebruik van moderne en bewezen tools.