Stel uw vraag

 

Contact

Bezoekadres

UP learning
Bennekomseweg 43 (navigatie Horapark, zie hieronder het kaartje)
6717 LL  Ede

Een afspraak maken kan ook op onze vestiging in Rotterdam (Vasteland 78)

KvK: 09102364 
Btw: NL 8127.36.382.B.01

Telefoon en e-mail

T +31 (0)88 44 66 700
info@uplearning.nl

Routebeschrijving vestiging EDE

Bennekomseweg 43 
6717 LL Ede

Routekaartje

Eigen vervoer

Voer in uw navigatiesysteem in: HORAPARK, EDE 

Vanuit richting Utrecht/Arnhem (A12)

Vanaf snelweg A12 neemt u de afslag Wageningen/Bennekom/Ede (afrit 24). Ga richting Ede. Sla voor het Stadspoort-viaduct rechtsaf. Ga aan het einde van de weg linksaf en ga vervolgens rechtsaf op de rotonde. U volgt deze weg. Op de volgende rotonde gaat u rechtdoor richting Horapark (Horalaan) en neemt u vervolgens de eerste weg links het “Horapark” op. Daar houdt u links aan en vervolgens weer links (volg Bennekomseweg 43).UP learning bevindt zich aan uw linkerzijde (nummer 43). Naast en aan de voorzijde van het gebouw zijn de parkeerplaatsen.

Vanuit richting Amersfoort (A30)

Vanaf A1 (Barneveld) via A30 naar de A12 (richting Arnhem). Vervolg uw route als beschreven vanuit Utrecht/Arnhem.

Vanuit richting Zwolle/Apeldoorn (A50 - A12)

U neemt de snelweg A50, richting Arnhem. Bij Arnhem vervolgt u de snelweg A12 richting Utrecht. Vervolg uw route als beschreven vanuit Utrecht / Arnhem.

Vanuit richting Station Ede/Wageningen of Bennekom

Volg de Bennekomseweg en neem bij de rotonde de afslag Horapark. U rijdt nu op de Horalaan. Neemt u vervolgens de eerste weg links het “Horapark” op. Daar houdt u links aan en vervolgens weer links (volg Bennekomseweg 43).UP learning bevindt zich aan uw linkerzijde (nummer 43). Naast en aan de voorzijde van het gebouw zijn de parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

Het kantoor van UP learning ligt op korte afstand van station Ede-Wageningen. Vanaf het station loopt u in ongeveer 10 minuten naar ons kantoor. Loop aan de zuidzijde het perron af en ga onderaan de trap links. U komt dan op de Bennekomseweg (rechts). Na ca. 800 meter rechtdoor lopen, treft u aan uw linkerhand ons kantoor op nummer 43.

 

Routebeschrijving vestiging Rotterdam

Vasteland RotterdamHeeft u een afspraak met UP learning in Rotterdam. Dan vindt u hieronder de adresgegevens en route-informatie. Onze vestiging is centraal gelegen in het centrum van Rotterdam (HNK-gebouw). De omgeving staat bekend als het Scheepvaartkwartier. Het adres is:

Vasteland 78
3011 BM  Rotterdam

Eigen vervoer vestiging Rotterdam

De vestiging van UP learning Rotterdam is uitstekend bereikbaar per auto. Komend vanuit het noorden (A20, A13) rijdt u via de Schiekade en de Coolsingel. Komend vanuit het zuiden (A15, A16) rijdt u via de Erasmusbrug of de Maasboulevard.

Parkeren
U kunt parkeren in de eigen parkeergarage (EUR 5 per dagdeel), op de betaalde parkeerplaatsen voor de deur of in de nabijgelegen Qpark parkeergarage.
Voor meer informatie belt u met HNK Rotterdam 010–310 3000.

Openbaar vervoer vestiging Rotterdam

Naar UP learning Rotterdam (HNK-gebouw) met het openbaar vervoer

Tramlijnen 8 & 20
Voor de deur van HNK Rotterdam stoppen tramlijnen 8 & 20.

Metrolijn D
Om de hoek van HNK Rotterdam zit metrostation Leuvehaven en kunt u opstappen op metrolijn D.

Veerhalte Erasmusbrug
De veerhalte Erasmusbrug ligt op 5 minuten loopafstand van HNK Rotterdam.