Aanvraag informatie

Vul je gegevens in of bel direct:
088 - 44 66 700 . 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Totara headerTotara header

Engage | Learn | Perform

Welkom bij de Nederlandse
Totara partner

Welkom bij de Nederlandse Totara partner

Engage | Learn | Perform

Totara header

Learning Management & Engagement

Performance en team management

Naast de Nederlandse Moodle-partner, is UP learning partner van Totara Learning. Totara heeft alles wat je van een moderne leeromgeving verwacht. De sterke focus op performance en team management maakt het bij uitstek geschikt voor bedrijf en overheid.

Matthijs WaldhoberDirect advies nodig?

Bel Matthijs Waldhober.

088 – 44 66 700

Of vul het formulier in

 •  *
Totara Gold Partner reclamebord

10 onderscheidende eigenschappen van Totara Learn

 • Responsive en slim ontwerp

  Smartphone, tablet of desktop? Totara Learn past zich aan. Volledig in de huisstijl of het ontwerp afstemmen op jouw doelgroepen? Je aantrekkelijke leeromgeving is de eerste stap naar succes.

 • Pas je LMS naar jouw wens aan

  Totara Learn is een open source leerplatform. Bepaal zelf de layout, ‘look & feel’ en functionaliteit. Met plugins richt je het op maat in. Reken af met de nadelen van een gesloten LMS.

 • Certificeren

  Krijg inzicht in je talentenpool en leg vast wie de juiste competenties heeft of gecertificeerd is. Motiveer medewerkers via gamification met bijvoorbeeld Open-Badges.

 • Persoonlijke doelen en leerplannen

  Stel persoonlijke doelen en leerplannen op en volg de ontwikkeling van competenties via onder andere 360° en realtime feedback.

 • Rapportages

  Team- en afdelingsmanagers krijgen de beschikking over op maat ingerichte rapportages en dashboards. Zo houden zij grip op de voortgang in ontwikkeling en bijvoorbeeld de voltooiing van compliance activiteiten.

 • Organisatiestructuur

  Maak gebruik van de organisatie- en dynamische doelgroepstructuur om competenties te volgen, leerinterventies toe te wijzen en specifieke rapporten te ontvangen.

 • Het Competentie Framework

  Door competenties aan functies te koppelen, krijg je inzicht in de leer- en ontwikkelbehoefte. Stel het curriculum samen waarmee je (individuele) leerplannen opstelt.

 • Leerplannen

  Totara Learn ondersteunt adaptief leren. Medewerkers krijgen direct toegang tot gepersonaliseerde leerpaden, gebaseerd op hun functie en benodigde competenties.

 • Integratie

  Geef medewerkers een vlekkeloze leerervaring door Totara Learn te integreren met bijvoorbeeld je HR- (zoals Afas of Succesfactors), CRM-, Portfolio- of ander systeem.

 • Toetsen en beoordelen

  Voor het afnemen van toetsen of assessments zijn er uitgebreide mogelijkheden. Stel met de vele soorten vraagtypen je vragenbanken samen en volg met uitgebreide rapportages de resultaten.

De verschillen tussen Moodle en Totara

Welk Learning Management Systeem is het meest geschikt: Moodle of Totara? Deze vraag krijgen we vaak. In dit artikel lees je over de verschillen tussen beide succesvolle LMS’en.

5 tips om je LMS te lanceren

Je besteedt veel tijd aan het uitdenken, inrichten en vullen van je Learning Management Systeem. En dan de lancering. Hoe maak je je collega’s enthousiast?

Het LMS als snoepwinkel

Functionaliteit voor ons Learning Management Systeem willen we. Hoe meer, hoe beter. Toch? Of pas je, zoals designers doen, ‘de kunst van het weglaten’ toe?

Met Totara hebben we het aantal klassikale trainingen aanzienlijk teruggebracht. Tel uit je winst.

Tom Scholte, De Mandemakers Groep

De voordelen van Totara

Breng de organisatiedoelen rechtstreeks in verband met gedetailleerde individuele doelstellingen.

Maak flexibele leerplannen. Wat is verplicht en wat zijn vrije keuzes? Combineer cursussen met andere leeractiviteiten, zoals een bijeenkomst.

Pas meerdere competentiekaders, met en zonder hiërarchie, toe. En verbind deze competenties met de organisatie, functierollen en cursussen.

Competenties en leerplannen

Met Totara geef je medewerkers vrijheid zonder grip te verliezen. Koppel Totara aan je HR-omgeving en je hebt direct alle functies en de hiërarchische structuur beschikbaar. Zo weet je waar je competenties op orde zijn. Bijspijkeren? Maak individuele leerplannen. Vervolgens kunnen de medewerkers zelfstandig aan de slag en volgen verplichte en vrije cursussen of trainingen. Online of offline.

Moodle UPgrid

De Nederlandse Totara partner

UP learning is jouw Totara Partner voor Nederland. Wij brengen je verder met:

 • advisering onderwijskundige inzet;
 • functioneel ontwerp;
 • trainingen voor ontwikkelaars en trainers;
 • technisch advies & integratie;
 • technisch applicatiebeheer;
 • hosting & beheer;
 • support via Servicedesk.

Hier vind je verdieping

Wil je je oriënteren op de mogelijkheden?  Wij bevelen de uitgebreide productsites aan. Je vindt hier alles over wat je van Totara wilt weten. Maar natuurlijk kun je met al je vragen bij UP terecht. Wij adviseren je graag over zowel de onderwijskundige mogelijkheden als de features en integratiemogelijkheden.

Matthijs Waldhober

Vragen? Matthijs Waldhober

088 – 44 66 700

of vul het formulier in

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant voor jou?

Hooked on Learning | 10 december 2019

Hooked on Learning 10 december 2019

/
Aan jou als L&D'er de taak medewerkers aan het leren te krijgen én houden. Wat kun je doen om je collega's warm(er) te maken voor e-Learning, het blended learning traject of het Learning Management Systeem?
Communicatie Stage uitgelicht

Afstudeerstage Communicatie (WO)

/
UP zoekt een stagiair Communicatie (WO). Ga jij afstuderen en zoek je nog een mooie opdracht? Kijk snel of dit wat voor je is.
Stagiair multimedia design

Vacature: Stagiair Multimedia Design

/
Je volgt een opleiding in de richting 'multimedia design'. Of je dat op HBO of MBO niveau doet, is voor ons niet doorslaggevend.

  Tools waarmee jij succes creëert

Moodle
Totara
Kaltura
Totara popup

Woensdag 25 september

Virtual Reality en interactieve video
in je LMS. Hoe zit dat?

Wat is de toegevoegde waarde
van een app voor je ‘mobile’ strategie?

Hoe versterken een analytisch LMS en
creatieve e-Learning elkaar?

Totara Lab

Voor gebruikers en geïnteresseerden