UPdates

Learning trends, ontwikkelingen en meer

Vacature gele achtergrond uitgelicht

Vacature Learning Consultant (Learning Solutions & Technology)

Geeft werken op het snijvlak van leeroplossingen en leertechnologie je veel energie? Vertaal je graag 'de droom' van de klant naar een passende leeroplossing met impact? Kijk dan snel of deze vacature je op het lijf geschreven is.
LMS als snoepwinkel

Het LMS als snoepwinkel

Functionaliteit voor ons Learning Management Systeem willen we. Hoe meer, hoe beter. Toch? Learning Technology consultant Jonathan Koek leerde van designers anders te kijken. Hoe? Dat lees je in zijn blog.
Vacature uitgelicht

Vacature Account Manager (senior)

Ben jij de Account Manager (senior) die organisaties helpt met het maken van de juiste keuze voor een leeroplossing? Een keuze waarbij Learning Management en e-Learning content elkaar versterken?
Nationaal Congres Opleiding en Ontwikkeling

Nationaal Congres Opleiding en Ontwikkeling

Donderdag 23 mei aanstaande vindt het jaarlijkse Nationale Congres Opleiding & Ontwikkeling plaats, georganiseerd door PW. Wij zijn er. Jij ook?
Communicatie Stage uitgelicht

Afstudeerstage Communicatie (WO / HBO)

UP zoekt een stagiair Communicatie (HBO). Ga jij in september afstuderen en zoek je nog een mooie opdracht? Kijk snel of dit wat voor je is.
UPlab 1 Uitgelichte afbeelding

Hoe toon je als L&D'er je meerwaarde aan? (VOL)

Op basis van welke 'business' of 'learning' vraag ga je als L&D'er eigenlijk aan de slag? Voor wat voor soort interventie kies je vervolgens? En hoe meet je de impact van jouw oplossing? Deze drie vragen staan centraal in dit UP lab. Meld je alvast aan voor een volgende sessie.
LMS uitgelicht

De Onboarding van je LMS

Je besteedt veel tijd aan het uitdenken, inrichten en vullen van je Learning Management Systeem. En dan... De lancering. Deze 5 tips helpen jou je collega's te enthousiasmeren.
Vacature Multimedia Designer

Stage Communicatie & Multimedia Design

Zoek je een stageplek of ken je iemand? We hebben een mooie en uitdagende plek voor een creatieveling die in de praktijk aan haar/zijn skills wil werken.
Verleidelijke werkgever uitgelicht

De verleidelijke werkgever

Hoe win je de 'War for talent' én maak je je klantbelofte waar? Laat de 'gouden driehoek' van HR, L&D en Marketing eens wat vaker samen aan tafel zitten.