UPdates

Learning trends, ontwikkelingen en meer

Hoe verhoog je je meerwaarde | UP learning

Hoe verhoog je als L&D'er je meerwaarde - 2 april

Op basis van welke 'business' of 'learning' vraag ga je als L&D'er eigenlijk aan de slag? Voor wat voor soort interventie kies je vervolgens? En hoe meet je de impact van jouw oplossing? Deze drie vragen staan centraal in dit UP lab.
Hooked on Learning | UP learning

Hooked on Learning -
19 maart 2020

Aan jou als L&D'er de taak medewerkers aan het leren te krijgen én houden. Wat kun je doen om je collega's warm(er) te maken voor e-Learning, het blended learning traject of het Learning Management Systeem?
Vacature gele achtergrond uitgelicht

Vacature Project Management Officer (18 - 24 uur)

Je bent de spin in het web van de e-Learning en leertechnologie projecten. Als aanspreekpunt ondersteun je projectleiders bij de resource planning, inkoop, budgetbewaking, scope bewaking en projectafsluiting.
Onboarding workshop | 5 maart | UP learning

Onboarding Workshop -
5 maart

Hoe zorg je dat nieuwe medewerkers direct inzetbaar zijn binnen jouw organisatie? Zich thuisvoelen en zich langer verbinden? Boek nu en geef nieuwe medewerkers een warm welkom.
Vacature uitgelicht

Vacature Servicedesk Medewerker

Zorg jij op onze Servicedesk voor 'meer dan tevreden' klanten van onze open-source leeroplossingen? Met jouw ICT achtergrond ben jij als eerste aanspreekpunt de stem en het gezicht van onze dienstverlening.
Vacature gele achtergrond uitgelicht

Vacature Technical Consultant

Je bevindt je op het snijvlak van e-Learning content en leertechnologie. Samen met het UP-ontwikkelteam draag je bij aan leeroplossingen met impact en zorg je voor maximale klanttevredenheid.
Moodle Open Source Leerplatform

UP learning kiest voor Moodle Classic en open-source community

UP blijft vol inzetten op de 'learner experience' met de doorontwikkeling van haar framework op zowel Moodle Community als het Totara LMS.

De wereld van werken bij Lidl

In een reeks artikelen in de NRC besteedt Lidl aandacht aan de wereld van werken bij Lidl. NRC interviewde Bob Terlouw, rayonmanager bij Lidl en Martin van den Broek, managing director van UP learning, over talentontwikkeling.
Vacature uitgelicht

Vacature Account Manager

Ben jij die Account Manager die organisaties helpt met het maken van de juiste keuze voor een leeroplossing? Een keuze waarbij Learning Management en e-Learning content elkaar versterken?