UPdates

Learning trends, ontwikkelingen en meer

Vacature Media Vormgever

Vacature Media Vormgever - junior

Breng jij onze e-Learning en marketing ‘next level’ met oogverblindende animaties, (interactieve) video, Infographics en VR? Kijk hier of deze vacature bij je past.
Intranet en Digital Workplace Congres 2019

Zo zetten gerenommeerde organisaties effectief Video in

'Hoe zet je video effectief in voor Leren, Kennisdeling en Communicatie?'. Deze vraag beantwoorden we tijdens het congres 'Intranet & Digital Workplace' van donderdag 21 maart (Jaarbeurs, Utrecht).
Verleidelijke werkgever uitgelicht

De verleidelijke werkgever

Hoe win je de 'War for talent' én maak je je klantbelofte waar? Laat de 'gouden driehoek' van HR, L&D en Marketing eens wat vaker samen aan tafel zitten.
Onboarding AR

Soepkratten spotten

Voor zijn stage verdiepte Hesli Reiling zich in Preboarding. Is Augmented Reality een goede manier om het organisatie-DNA bij nieuwe medewerkers tussen de oren te krijgen? Hesli deelt zijn bevindingen en laat zien hoe het werkt.
Kaltura Survey Uitgelicht

L&D zet nog vaker video in dan Marketing

De inzet van Video voor marketing is 'hot'. Maar uit onderzoek blijkt dat Learning & Development nu nog hun marketingcollega's verslaan. Niet zo vreemd. De businesscase van Video voor training en ontwikkeling is vaak snel gemaakt.
Moodle of Totara uitgelicht

Moodle of Totara? Tips om beter te kiezen.

Hoe kies je tussen de succesvolle LMS'en Moodle en Totara? Door alleen vinkjes bij functionaliteiten te zetten, neem je risico's. Wat neem je daarom nog meer in je overwegingen mee?
ISO/IEC 27001 certificaat

ISO/IEC 27001 wederom verlengd

Bij UP learning staat informatiebeveiliging hoog in het vaandel. Een ISO/IEC 27001 is voor ons vanzelfsprekend. Ook de komende jaren is dit weer gegarandeerd.
Immersive Video 360 versus 180

180° is 'heter' dan 360°

Immersive Interactieve Video van 360 graden. Dat wordt dé nieuwe manier van leren voorspelden de specialisten. Inmiddels weten we dat het met minder, beter kan.
Eindejaar 2017

Top 6 meest gelezen UPdates 2018

Wij houden van lijstjes. En nog meer van lijstjes die inspireren. Vandaar dat we de top 6 UPdates en cases van 2018 op een rijtje hebben gezet.