UPdates

Learning trends, ontwikkelingen en meer

Stage Medewerker (beheer) ICT

Meewerkstage Medewerker (beheer) ICT | MBO, niveau 2-3

Ben je op zoek naar een meewerkstage Medewerker (beheer) ICT om je kennis en vaardigheden verder te laten groeien? Kijk snel of deze stageplek bij je past.
Meewerkstage ICT-beheerder

Meewerkstage ICT-beheerder (MBO)

Ben je op zoek naar een meewerkstage ICT-beheerder (MBO niveau 4) om je kennis en vaardigheden verder te laten groeien? Kijk snel of deze stageplek bij je past.
Insider Navigation | UP learning

Je kantoor, winkel of fabriek als online leeromgeving met augmented reality

Met Augmented Reality van je gebouw een online leeromgeving maken. De oplossing van Insider Navigation maakt het mogelijk.
Hooked on Learning

Hooked on Learning - 15 januari 2020

Aan jou als L&D'er de taak medewerkers aan het leren te krijgen én houden. Wat kun je doen om je collega's warm(er) te maken voor e-Learning, het blended learning traject of het Learning Management Systeem?
Events HRD L&D

Events voor HRD en L&D

Wil je als HRD- of L&D professional bij de tijd blijven? Kijk hier voor een overzicht van workshops en congressen.
Vacature Back-end developer

Vacature Back-end developer

Je bevindt je op het snijvlak van e-Learning content en leertechnologie. Samen met het UP-ontwikkelteam draag je bij aan leeroplossingen met impact en zorg je voor maximale klanttevredenheid.
Onboarding checklist

Onboarding checklist

5 x JA op deze checklist? Dan is jouw Onboardingprogramma voor nieuwe medewerkers helemaal up-to-date. Een andere score? Dan is de Onboarding workshop misschien iets voor jou.
Vacature gele achtergrond uitgelicht

Vacature Learning Consultant (Learning Solutions & Technology)

- ON HOLD - Werken op het snijvlak van creatieve leeroplossingen en leertechnologie? Vertaal je graag 'de droom' van de klant naar een passende leeroplossing met impact? Kijk dan snel of deze vacature je past.
Kaltura User Group Enterprise

Kaltura User Group Enterprise - 31 oktober

Donderdag 31 oktober vindt de Kaltura User Group Enterprise plaats bij CIRCL, Amsterdam. Gebruiker van dit Videoplatform of geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit gratis event.