UPdates

Learning trends, ontwikkelingen en meer

Vacature Technical Consultant Servicedesk | UP learning

Technical Consultant Servicedesk (junior)

/
Je bevindt je op het snijvlak van e-Learning content en leertechnologie. Samen met het UP-ontwikkelteam draag je bij aan leeroplossingen met impact en zorg je voor maximale klanttevredenheid.
Onboarding checklist

Onboarding checklist

/
5 x JA op deze checklist? Dan is jouw Onboardingprogramma voor nieuwe medewerkers helemaal up-to-date. Een andere score? Dan is de Onboarding workshop misschien iets voor jou.
Vacature gele achtergrond uitgelicht

Vacature Learning Consultant (Learning Solutions & Technology)

/
- ON HOLD - Werken op het snijvlak van creatieve leeroplossingen en leertechnologie? Vertaal je graag 'de droom' van de klant naar een passende leeroplossing met impact? Kijk dan snel of deze vacature je past.
Kaltura User Group Enterprise

Kaltura User Group Enterprise - 31 oktober

/
Donderdag 31 oktober vindt de Kaltura User Group Enterprise plaats bij CIRCL, Amsterdam. Gebruiker van dit Videoplatform of geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit gratis event.
Kaltura Education

Kaltura User Group Education - 30 oktober

/
Woensdag 30 oktober vindt de Kaltura User Group Education plaats bij Universiteit Leiden. Onderwijsinstellingen die Kaltura gebruiken of interesse tonen in dit Videoplatform zijn van harte uitgenodigd.
DevelHub Jaarcongres

Develhub Jaarcongres 2019

/
Dinsdag 19 november vindt het Develhub Jaarcongres 2019 plaats. Een magisch event voor HRD en L&D professionals. En de eerste magische gastspreker is inmiddels bekend...
Hooked on Learning | 10 december 2019

Hooked on Learning 10 december 2019

/
Aan jou als L&D'er de taak medewerkers aan het leren te krijgen én houden. Wat kun je doen om je collega's warm(er) te maken voor e-Learning, het blended learning traject of het Learning Management Systeem?
Communicatie Stage uitgelicht

Afstudeerstage Communicatie (HBO / WO)

/
UP zoekt een stagiair Communicatie (HBO / WO). Ga jij afstuderen en zoek je nog een mooie opdracht? Kijk snel of dit wat voor je is.
Stagiair multimedia design

Vacature: Stagiair Multimedia Design

/
Je volgt een opleiding in de richting 'multimedia design'. Of je dat op HBO of MBO niveau doet, is voor ons niet doorslaggevend.